Visualwork.nl is hier gelokaliseerd
Hier is een greep te vinden uit het portofolio van de door ons opgeleverde projecten.Neem hier tevens contact met ons op om te zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.
Hier zijn handige links te vinden naar websites en blogs. Deze links zijn relevant voor de zowel klanten van Visualwork.nl als potentiële klanten en de toevallige voorbijgangers.
Website: Businessbloemist

Categorie:
Detailhandel/bloemen

Techniek:
PHP, HTML, jquery, Facebook-likebox, Java, css3, cms

Doel:
Businessbloemist.nl is de moedersite voor de ruim 80 websites van aangesloten bloemisten door heel Nederland. De site moet potentiële leden een hartelijk welkom heten en goed vindbaar zijn in de bekende zoekmachines.
Website: Discodanceexpress.nl

Categorie:
entertainment

Techniek:
PHP, HTML, jquery, Javascript, css3,

Doel:
De website Disco Dance Express is gemaakt in opdracht van Gaston Starreveld en William Reitsma. De site is sprekend voor de feesten die Gaston en William geven voor bedrijfsevenement, privé feest, studentenparty, bruiloft tot echtscheidingen aan toe. De opdracht was om over top maar in stijl een impressie te geven van een avond met Gaston en William.
Website: Distelenmirt.nl

Categorie:
Detailhadel/bloemen

Techniek:
PHP, HTML, jquery, Facebook-likebox, css2, deel-cms, HTML5

Doel: De huidige website updaten naar de nieuwste technologieën. De bekende sociale media koppelen aan de website. Verouderde elementen als flash objecten vervangen voor html5 of css3.
Website: Blooms-blossom.nl/

Categorie:
Detailhadel/bloemen

Techniek:
PHP, HTML, jquery, Facebook-likebox, css2, cms, 

Doel: De site moet zakelijk zijn waarbij toch de huisstijl goed zichtbaar is. Ook moet de website gebruiksvriendelijk zijn en kunnen de bekende zoekmachines de website goed scannen.
Website: Isabeldebloemenwinkel.nl/

Categorie:
Detailhadel/bloemen

Techniek:
PHP, HTML, css2, cms, 

Een direct overzichtelijke website met webshob. Eenvoud en duidelijkheid moet centraal staan.
Website: Loveyourlove.nl(18plus)

Categorie:
E-commerce/erotisch

Techniek:
PHP, HTML, css2, cms, grafisch, AJAX 

Een laagdrempelige discreet erotische webshop met een groot assortiment. Deze moet goed te vinden zijn binnen de bekende zoekmachines en diverse doelgroepen aanspreken.
Website: Mindsupport.nl

Categorie:
Dienstverlening/mentaal

Techniek:
PHP, HTML, Flash, CSS2

EEen stijlvolle website die de 'toon' moet zetten en voor de bezoeker gemaakt is en niet voor de zoekmachine. De website is te beheren in een cms en kan eenvoudig uitgebreid worden.
Dit is slechts een greep uit het door ons gemaakte werk. Op aanvraag sturen wij met trots meer door ons gemaakte werk toe en lichten wij deze graag verder toe in een persoonlijk gesprek.
Back
Next
Contact
Ossenland 54
1991CX VELSERBROEK

     06 53 795 621
     info@visualwork.nl
KvK  50644866